Električno podno grijanje u projektima nove gradnje i za cijelu kuću


Sustav je dobro priladjen za uporabu kao primarni izvor topline za vašu cijelu kuću, pod uvjetom da ima dovoljnu razinu izolacije.


Povoljnosti rješenja za cijelu kuću uključuju:


Učinkovito grijanje po zonama

Mogućnost grijanja po zonama u stilu života je na prvom mjestu u postizanju učinkovitosti. Svaka prostorija će imati svoj termostat koji će precizno grijati pojedinačne zone. Ova razina preciznosti se ne može usporedjivati sa tradicionalnim sustavima centralnog grijanja, što ih čini neučinkovitim.


Zdrav život – U kućama sa malo zraka

Smanjeno kretanje zraka koje je povezano sa sustavima električnog podnog grijanja održava cirkulaciju prašine na minimum, što dovodi do okruženja bez alergija. Ovo je važna značajka za sve koji pate od alergija I astme I vrlo važna u stanovima sa slabim protokom zraka u skladu s novim gradjevinskim propisima


Posebno prilagodjen dizajn

Warmup sustavi za podno grijanje su posebno prilagodjeni projektima gdje će se gubitak topline, razina izolacije, gradjevinska podloga I ostali elementi vašeg projekta uzeti u obzir kako bi pružili najbolji I najučinkovitiji mogući sustav grijanja.

Euro

Brza ekonomičnost

Podno grijanje na izoliranoj podlozi je 10-15% učinkovitije

Oslobadja prostor na zidu

Oslobadja prostor na zidu

Bez radijatora, znači dodatni prostor i sloboda projektiranja

Specijalna jamstva

Specijalna jamstva

Standardno uz naše sustave grijanja

Podno grijanje nasuprot centralnom grijanju

Mi vjerujemo da su klasični sustavi grijanja kao što su radijatori neučinkoviti, veoma skupi za održavanje i zauzimaju značajan prostor na zidu! Projektanti to znaju i izbjegavaju ih kad god je to moguće. Uz podno grijanje možete iskoristiti svaki metar vašeg doma na način na koji vi to želite.


Potpis učinkovitog grijanja


Način na koji se toplina prenosi iz konvencionalnih sustava centralnog grijanja može stvoriti zagušljivu, neudobnu atmosferu i gubiti toplinu kroz prozore, zidove,plavone i krov. Neujednočen prijenos topline klasičnim sustavima grijanja vodi do pregrijavanja pojedinih djelova prostorije, što rezultira nepotrebnim utroškom energije i novca.


Sa druge strane sustav za podno grijanje nosi potpis grijanja koje se bazira na ujednačenom prijenosu topline na umjerenijoj temperaturi. Kao rezultat, prostorija se mnogo brže zagrije nego sa standardnim sustavom centralnog grijanja, a obezbjedjujemo udobnije okruženje.

Centralno grijanje

Toplina radijatora neučinkovito ide prema razini stropa.

30mins

60mins

120mins

vs

Podno grijanje

Warmup toplina se ne razbacuje i grije prostoriju brže.

30mins

60mins

120mins

ONO PO ČEMU SMO RAZLIČITI OD DRUGIH BRENDOVA NA TRŽIŠTU

 • Najbolja usluga

  Najbolja usluga

  Imamo tehnički osposobljen tim dostupan na 095 504 0560 koji će vam dati savjet ukoliko budete imali bilo kakav problem sa sustavom. Takodje smo u mogućnosti da vam ponudimo točne informacije o potrošnji sustava koji želite - to je jedinstveno za nas.

 • Najbolja jamstva

  Najbolja jamstva

  Mi nudimo specijalne i posebne setove jamstava na naše proizvode. Takodjer nudimo SafetyNet™ Jamstvo pri instaliranju, što znači da ako se sustav grijanja ošteti tijekom instalacije, mi ćemo vam ga besplatno zamijeniti.

 • Najbolji proizvodi

  Najbolji proizvodi

  Ulažemo u kvalitet da bismo obezbijedili da naši klijenti imaju najpouzdanije i najsigurnije sustave koji su dostupni na tržištu. 

 • Akreditacije

  Akreditacije

  Proizvodi za električno podno grijanje Warmup su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i certificirani su od strane više neovisnih institucija uključujući BEAB, FIMKO, SEMKO, CSA, cUL, i UL. 

 • Najbolje istraživanje

  Najbolje istraživanje & Razvoj stručnosti

  Naša opsežna ulaganja u istraživanje i razvoj omogućuje nam da imamo najbolje proizvode na tržištu. Imamo višemilijunski Centar za Razvoj & Istraživanje u Njemačkoj i veći broj useljenih kuća koje pratimo diljem svijeta, i sve nas to obezbjedjuje informacijama o našim proizvodima, potrošnji energije i troškovne učinkovitosti.

Povratak na vrh

Koji sustavi su najbolji za vas?

BRZI UPIT

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...