ZAŠTO ELEKTRIČNO PODNO GRIJANJE?


Električno podno grijanje je zaista moderno rješenje za grijanje - stvarajući idelalnu temperaturu, čineći da osjetite toplotu i udobnost istog trenutka kad udjete u prostoriju

 

Prednosti podnog grijanja uključuju:

 

Prikladnost za svaku vrstu projekta u kombinaciji sa dugoročnom fleksibilnošću

Zahvaljujući dostupnosti širokog asortimana proizvoda i sustava, postoji rješenje za gotovo bilo koju vrstu projekta, od jednostavnih do instalacija za cijelu kuću.


Nenadmašna udobnost uz ravnomjernu raspodjelu topline

Podno grijanje širi toplinu cijelom površinom poda, uz nisko temperaturno grijanje koje isijava, a ne visoko temperaturno usmjereno grijanje koje se povezuje sa radijatorima. Zagrijavanjem velike površine uz nisku temperaturu dobijamo najudobniji mogući oblik grijanja, smanjujući gubitke grijanja bez pregrijavanja zraka u okolini.


Ušteda i povećana energetska učinkovitost uz zonsku kontrolu

Zoniranje vaše kuće uz električno podno grijanje je jednostavno. Jedinstveni 4iE smart wifi, 3iE energy-monitor i Tempo digitalni programabilni termostat vam omogućuju da odaberete razinu temperature i planiranje da bi sasvim odgovarao vašem stilu života. Na taj način, možemo smanjiti račune za grijanje od 10-20%.


Sloboda projektiranja i jednostavno održavanje

Naši sustavi su san svakog projektanta, bez glomaznih radijatora koji će zauzeti mjesto na zidu i podu. Uz električno podno grijanje, možete upotrijebiti svaki kvadratni metar svog doma kako vi to želite. Sustav ne zahtjeva održavanje.


Prednosti zdravlja i povećana sigurnost

Podni sustav smanjuje vlažnost spriječavajući opstanak grinja, a isijavanje topline smanjuje cirkulaciju zraka. Ovo su glavne odlike za one koji pate od alergija i astme. Nema vrelih površina ili oštrih metalnih rubova kao kod radijatora.

Euro

Brza ekonomičnost

Podno grijanje na izoliranoj podlozi je 10-15% učinkovitije

Oslobadja prostor na zidu

Oslobadja prostor na zidu

Bez radijatora, znači dodatni prostor i sloboda projektiranja

Specijalna jamstva

Specijalna jamstva

Standardno uz naše sustave grijanja

Podno grijanje nasuprot centralnom grijanju

Mi vjerujemo da su klasični sustavi grijanja kao što su radijatori neučinkoviti, veoma skupi za održavanje i zauzimaju značajan prostor na zidu! Projektanti to znaju i izbjegavaju ih kad god je to moguće. Uz podno grijanje možete iskoristiti svaki metar vašeg doma na način na koji vi to želite.


Potpis učinkovite topline

 

Način na koji se toplina prenosi iz konvencionalnih sustava centralnog grijanja može stvoriti zagušljivu, neudobnu atmosferu i gubiti toplinu kroz prozore, zidove, plafone i krov. Neujednačen prijenos topline klasičnim sustavima grijanja vodi do pregrijavanja pojedinih djelova prostorije, što rezultira nepotrebnim utroškom energije i novca.


Sa druge strane sustav za podno grijanje nosi potpis grijanja koje se bazira na ujednačenom prijenosu topline na umjerenijoj temperaturi. Kao rezultat, prostorija se mnogo brže zagrije nego sa standardnim sustavom centralnog grijanja, a obezbjedjuje udobnije okruženje.

Centralno grijanje

Toplina radijatora neučinkovito ide prema razini stropa.

30mins

60mins

120mins

vs

Podno grijanje

Warmup toplina se ne razbacuje i grije prostoriju brže.

30mins

60mins

120mins

ONO PO ČEMU SMO RAZLIČITI OD DRUGIH BRENDOVA NA TRŽIŠTU

 • Najbolja usluga

  Najbolja usluga

  Imamo tehnički osposobljen tim dostupan na 095 504 0560 koji će vam dati savjet ukoliko budete imali bilo kakav problem sa sustavom. Takodje smo u mogućnosti da vam ponudimo točne informacije o potrošnji sustava koji želite - to je jedinstveno za nas.

 • Najbolja jamstva

  Najbolja jamstva

  Mi nudimo specijalne i posebne setove jamstava na naše proizvode. Takodjer nudimo SafetyNet™ Jamstvo pri instaliranju, što znači da ako se sustav grijanja ošteti tijekom instalacije, mi ćemo vam ga besplatno zamijeniti.

 • Najbolji proizvodi

  Najbolji proizvodi

  Ulažemo u kvalitet da bismo obezbijedili da naši klijenti imaju najpouzdanije i najsigurnije sustave koji su dostupni na tržištu. 

 • Akreditacije

  Akreditacije

  Proizvodi za električno podno grijanje Warmup su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i certificirani su od strane više neovisnih institucija uključujući BEAB, FIMKO, SEMKO, CSA, cUL, i UL. 

 • Najbolje istraživanje

  Najbolje istraživanje & Razvoj stručnosti

  Naša opsežna ulaganja u istraživanje i razvoj omogućuje nam da imamo najbolje proizvode na tržištu. Imamo višemilijunski Centar za Razvoj & Istraživanje u Njemačkoj i veći broj useljenih kuća koje pratimo diljem svijeta, i sve nas to obezbjedjuje informacijama o našim proizvodima, potrošnji energije i troškovne učinkovitosti.

Koji sustavi su najbolji za vas?

Povratak na vrh

Želite pomoć na početku?

BRZI UPIT

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...