Električno podno grijanje

Objašnjenja električnog podnog grijanja


Proizvodi se sastoje od serija električnih žica koje će biti instalirane ispod ili u vašem podu kao sredstvo grijanja odredjenog prostora ili sobe. 


Električni sustav koji instalirate će zavisiti od veličine prostorije i vrste poda koji ima - mogućnosti uključuje i slobodan kabal fleksibilan tako da se uklopi u mali ili nepristupačan prostor, sustave električnih kablova, ili grejaćih mrežica i folija koje odmotate da pokrijete veće površine.

 
Warmup električno podno grijanje, najprodavaniji brend podnog grijanja na svijetu, obezbjedjuje toplinu u cijeloj kući, dajući sasvim novi smisao grijanju i udobnosti. Naši sustavi nude vrijeme zagrijavanja u minutama ne u satima, izbjegavajući pregrijavanja i rasipanje energije.

Kako radi električno podno grijanje


Električne grijaće mreže, folije ili kablovi se postavljaju ispod poda, i obično na gornjem sloju estriha (kako bi se obezbijedila sasvim ravna površina) i sloju podne izolacije (kako bi toplina išla prema gore, ne prema dolje), da brzo a ipak blago grije površinu poda.


Različiti sustavi električnog podnog grijanja su kompatibilni sa skoro svim vrstama poda - ukoliko niste sigurni, konsultirajte nas sada da vam damo savjet koji je najbolji proizvod za vašu sobu i pod.


S obzirom da su sustavi za električno podno grijanje uglavnom jako tanki, mnogo je lakše instalirati ih u postojećoj prostoriji nego sustav grijanja na vodu, koji zahtjeva prostor za izvodjenje radova sa cijevima i mogu podići nivo poda.

Kako radi električno podno grijanje
Način pregleda
Grijaće mreže

Sustav grijaće mreže

Električne grijaće mreže ne podižu razinu poda i idealne su za zagrijavanje keramičkih i podova od kamena.

Pogledaj proizvod

Grijaći milikablovi

Direktni sustav kablova za podno grijanje

Grijači kablova su fleksibilni i idealni za brzu i laku instalaciju u prostorima nepravilnog oblika

Pogledaj proizvod

Grijaća Folija

Grijaća folija

Grijaća folija je pojednostavljen sustav električnog podnog grijanja osmišljen za korišćenje sa laminatom, tepihom, vinilom, drvetom i ostalim plutajućim podovima.

Pogledaj proizvod

Grijaći kablovi

Grijaći kablovi za estrih

Grijaći kablovi za estrih su odlični za jednostavnu instalaciju u estrihe podova bilo koje veličine, ispod bilo kojeg završnog poda

Pogledaj proizvod

Povratak na vrh

Želite pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas?

BRZI UPIT

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...