Zašto odabrati Warmup sustave za otapanje snijega i zaštitu od smrzavanja?


Zimi, snijeg i led prijete vašoj sigurnosti i predstavljaju glavni problem koji može izazvati opasnosti klizanja kako za ljude tako i za vozila.


Odbaci tu lopatu za snijeg! Ne trošite svoje vrijeme čisteći vaše pločnike i krov dok pokušavate da odete na posao ili samo uživajte radeći nešto drugo.


Nema više rada lopatom!

Izbjegnite trošenje svog vremena na čišćenje vaših pločnika i krova


Uložite pametno

Produžen vijek vaših pločnika, krovova i cijevi


Eksluzivna jamstva

Dolazi kao standart sa vaših sustavima grijanja

KOJI SUSTAVI SU ZA VAS NAJBOLJI?

Možemo vam pripemiti ponudu za elektično podno grijanje za vaš projekat

Ponuda

PO ČEMU SE IZDVAJAMO OD OSTALIH BRENDOVA NA TRŽIŠTU

 • Uštede

  Uštede

  Sustavi su usplativiji na duže staze od kontinuiranog bacanja i uklanjanja soli, i smanjuje otpade a time se prudužava i vijek cementa. 

 • Dodana vrjiednost

  Dodana vrjiednost

  Warmup sustav za otapanje snijega ili zaštitu od smrzavanja može produžiti trajanje krovova, cijevi i pločnika tako što se eliminiše uporaba soli i kemikalija, i oštećenja od pribora za čišćenje.

 • Pametno ulaganje

  Pametno ulaganje

  Instaliranje Warmup sustava za otapanje snijega je odlična investicija koja može povećati vrijednost vaše kuće. To je rješenje na duge staze da vaši pločnici, krovovi i cijevi budu bez snijega i leda, čime se povećava vrijednost vaše imovine.

 • Nema potrebe za mašinskom sobom

  Nema potrebe za mašinskom sobom

  Nema potrebe da odvajate prostor ili prostoriju u vašoj kući/garaži za opremu. Sustav koristi mali zidni kontroler temperature i senzor koji se montira na pločnik/krov.

 • Energetska učinkovitost

  Energetska učinkovitost

  Sustavi za otapanje snijega rade zajedno sa uredjajem koji se automatski aktivira (kontroleri temperature) koji će pokrenuti sustav kad osjeti padavine i niske temperature. Ovi kontroleri obezbjedjuju da je sustav aktivan samo tijekom korisnog perioda i smanjuje nepotrebnu potrošnju energije.

Povratak na vrh

Želite pomoć na početku?

BRZI UPIT

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...